-
Menu de saison
Hver måned tilbyder vi nye og spændende retter, som skifter efter årstidens udvalg af råvarer og inspiration.
Vinmenuen udvælges i samarbejde med vores vinleverandør, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin.
2 retter315
2 retter inkl. vinmenu455
3 retter395
3 retter inkl. vinmenu605
Vinmenuen udvælges i samarbejde med vores vinleverandør, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin.
Vinmenuen udvælges i samarbejde med vores vinleverandør, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin.
Les Entrées
-
forretter
-
Jomfruhummerbisque
Cremet bisque serveret med stegte jomfruhummerhaler & fennikel-urte salat
110 -
Chèvre Chaud (v)
Honninggratineret gedeost (Crottin de Chavignol) på sprødt, hjemmebagt brød med salat, rødbedecarpaccio, rødløgskompot & saltede mandler
105 -
Tartare de boeuf
Klassisk oksetartar med estragonmayo &sprøde chips
110
Desserts
-
Desserter
-
Crème Brûlée
med sorbet af passionsfrugt
99 -
Gateau Marcel
Chokolademousse kage med vaniljeis & bærcoulis
99 -
Isdessert
3 slags is.
99 -
Asiette de fromages
ostebræt med franske oste med tilbehør
120
Plats Principaux
-
Hovedretter
-
Poisson de saison
Se tavlen eller spørg en tjener for sæsonens fisk
dagspris -
Steak Frites
250gr Rib Eye med sauce bearnaise, fritter & grøn salat med vinaigrette
299 -
Sæsonens veganske ret
Varierer efter sæson - spørg din tjener for nærmere information
dagspris -
Poulet rôti
Sprød suprême kylling med sæson graniture, syltet bær & hønsefløde.
199 -
Burger Teriyaki
Brioche bolle med hakkebøf, teriyaki sauce, Roy Berger ost, pebertørret bacon, bløde løg, svampe, salat, semitørrede tomater, syltede løg & agurker. Serveres med fritter og aioli.
175 -
Burger Veggie
Brioche bolle med pankofriteret selleri-"bøf", artiskokcreme, pesto, salat, semitørrede tomater, syltede løg & agurker. Serveres med fritter & aioli.
175 -
Le Gourmand (min. 2 personer)
En blanding af forskelligt charcuteri, franske oste med syltede nødder, Juliettes paté, lakserillette, hjemmelavede tapenader, aioli, pesto, saltede mandler, oliven & brød. Pris pr. person
205
-
Accompagnements
Fritter med aioli40
Sprød salat25
Børnemenu
-
Børneburger
Øko brioche bolle med hakkebøf fra nordjysk naturkød med ketchup & salat, serveret med pommes fritter
115 -
Suprême kylling
Sprød suprême kylling med pommes fritter & bearnaise.
115 -
3 slags is
65 -
2 retter børnemenu
Børneburger eller suprême kylling & 3 slags is
165