Job hos Juliette

Tjener

Dette er din chance for at blive del af vores fantatiske restaurant-familie, få professionel erfaring, møde nye mennekser og frem for alt få et inspirerende og motiverende job i hjertet af Klitmøller. Juliette Bistro & Vinbar søger fuld-og deltidstjenere, til at blive en del af vores team og hjælpe med at administrerer vores nye restautant.

Kok / køkkenmedhjælper 

Juliette Bistro & Vinbar er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor der er grobund for venskaber, sjove oplevelser og personlig udvikling. Vi ligger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø og levere en god madoplevelse for vores gæster. Derfor er det vigtigt, at vi har det sjovt, at der er god stemning og vi hygger os sammen – også efter arbejde. Det er noget i fælleskab værner om og håber du vil bidrage til.

Juliette Bistro & Vinbar er en ny franskinspireret restaurant i Klitmøller. En forenklet, uformel og hyggelig bistro, hvor maden er inspireret af fransk comfort food – iblandet få internationale/etniske inspirationer. Det betyder også, at Juliette kendetegnes af mødet mellem det traditionelle og moderne franskekøkken.

 

Vi forventer at du i stillingen som kok er:

– Har et højt fagligt niveau

– Er kvalitetsbevidst

– Er løsningsorienteret

– Har en positiv attitude og tilgang til faget

– Brænder for dit fag, og leverer det bedste resultat – hver gang – til stor glæde for vores gæster

Til gengæld tilbyder vi dig:

– En spændende og udfordrende hverdag

– At du bliver en del af energisk team

_ Fokus på din udvikling og det motiverende arbejdsmiljø

– Løn efter kvalifikationer

 

Ansøgning

Er du interesseret i at være en del af vores team, så send os en mail på bistro@juliette.dk eller kig forbi restauranten.

 

 

 

Call Now Button