Take away

Take away

Take away menu kort

Take away menu kort

Bestil take away online

eller ring til 86 21 54 54

*Fra d. 1. januar 2021 blev det lovpligtigt at tage kr. 4,- for poser til varer og take away mad i butikker.

Brunch 10-14

Juliette brunch   110,
Cremet røræg, merguezpølse, pebertørret bacon, skinke, salami, franske oste, lakserilette, fromage blanc yoghurt med frisk frugt & hjemmelavet granola, marmelade, karamelcreme & kage.

Veggie brunch   110,-
Cremet røræg, franske oste, grønt, semitørret tomat, tapenade, honninggratineret gedeost, fromage blanc yoghurt med frisk frugt & hjemmelavet granola, marmelade, karamelcreme & kage

Frokost 10-17

Croque monsieur  95,-
Gratineret toast med skinke, emmentaler & gryère ost, serveret med grøn salat med vinaigrette.

Salade César  95,-
Salat med parmesan, citron-pære, tranebær, crouton, cæsardressing, brød, kylling & bacon.

Hele dagen 10-20

Le gourmand  135,- pr. person
En blanding af charcuterier, Juliettes paté, lakserilette, salat, franske oste med syltede nødder, hjemmelavede tapenader, aioli, pesto, saltede mandler & oliven

Burger teriyaki m. pommes frites  125,-
Øko brioche bolle med 175gr hakkebøf fra Nordjysk naturkød, Roy Berger ost, pebertørret bacon, bløde løg & svampe, salat, semitørret tomat, syltede løg & agurk. serveret med pommes frites & aioli

Burger veggie m. pommes frites  125,-
Øko brioche bolle med pankofriteret selleribøf, artiskok, pesto, salat, semitørret tomat, syltede løg & agurk. serveret med pommes frites & aioli

Confit de Canard Burger m. pommes frites  125,-
Øko brioche bolle med confiteret and, revet rødbede, salat, syltede agurk & sauce ravigotte. serveret med pommes frites & aioli

Confit de canard salat  105,-
Salat med confiteret and, revet rødbede, syltet pære, tranebær, cornichoner, sauce ravigotte & gratineret gedeost

Børneburger  85,-
Øko brioche bolle med 175 gr. hakkebøf fra Nordjysk naturkød, salat & ketchup
Serveret med pommes frites & ketchup

Pommes frites  35,-
Serveres med aioli

Gateau marcel  50,-
Chokolademousse kage

Dagens ret

Påskemenu

Påskemenu

 

Påskemenu (Torsdag d. 1. april - Mandag d. 5. april)
3 retter, kr. 325,-

Færøsk laks
Koldrøget laks med ingefærsyltet agurk og rabarber, peberrodsmayo, brødcrumble & frisk radise

Påske lam
Lammekrone med marrokansk gulerodspuré, bagte jordskokker & farvede gulerødder med dukkah, confiteret løg & sauce marsala 

Pavlova 
Marengsdessert med pistaciemousse, lemoncurd, mango, blåbær & granatæble

Send din bestilling til info@juliette.dk
Eller ring til 86215454