Nytårsmenu 2022
ud af huset
Forret
Muslinge bisque med hvidvinsdampet muslinger, ballotine af kuller med syltet fennikel & urter
Hovedret
Oksemørbrad med gulerodspuré, pommes anna, honningbagte jordskokker, urter & sauce bordelais
Dessert
Inspireret af tiramisu med amaretto, bær, nøddeknas & skovsyre
3 retter 475,-
Tilkøb:
*Baerii caviar 15 g. med blinis, creme fraiche & sprødt kyllingeskind. 225,-
*2 slags østers, rockefeller & naturel med vinaigrette. 60,-
Alt bliver pakket ind, så det er lige til at gå til og der er udførlig beskrivelse og vejledning med, så aftenen bliver så nemt som muligt.
For bestilling, skriv til info@juliette.dk
Sidste dag for bestilling er d. 29. december kl. 17.
Afhentning i jægergårdsgade d. 31. december mellem kl. 13 og 15.