-
Menu de saison
Hver måned tilbyder vi nye og spændende retter, som skifter efter årstidens udvalg af råvarer og inspiration.
-
Forret
Hvide asparges m. comtécreme og variation af kerner
-
Hovedret
Onglet m. svampe, spinat, auberginecreme og sauce bordelaise
-
Dessert
Mille feullie med hvid chokolade cremeux, rabarber og is
2 retter335
2 retter inkl. vinmenu485
3 retter415
3 retter inkl. vinmenu640
Vinmenuen udvælges i samarbejde med vores vinleverandør, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin.
Vinmenuen udvælges i samarbejde med vores vinleverandør, så der skabes en perfekt balance mellem mad og vin.
Les Entrées
-
forretter
-
Saumon fumé à froid
Koldrøget Færøsk laks med sauce tartare, radisse, sprødt grønt & knas
115 -
Chèvre Chaud (v)
Honninggratineret gedeost (Crottin de Chavignol) på sprødt, hjemmebagt brød med salat, rødbedecarpaccio, rødløgskompot & saltede mandler
110 -
Tartare de boeuf
Klassisk oksetartar med estragonmayo & sprøde chips
115
Desserts
-
Desserter
-
Crème Brûlée
med sorbet af passionsfrugt
125 -
Gateau Marcel
Chokolademousse kage med vaniljeis & bærcoulis
115 -
Mignardise
3 slags sødt. Spørg tjener for yderligere information
99 -
Asiette de fromages
ostebræt med franske oste med tilbehør
130
Plats Principaux
-
Hovedretter
-
Poisson de saison
Se tavlen eller spørg en tjener for sæsonens fisk
dagspris -
Vegansk risotto
Med sæsongarniture
dagspris -
Steak Frites
250gr Rib Eye med urtesmør, svampe & løg, sauce bearnaise, fritter & grøn salat med vinaigrette
350 -
Suprême kylling
med sæsonensgarniture
215 -
Burger Teriyaki
Brioche bolle med hakkebøf, teriyaki sauce, Roy Berger ost, pebertørret bacon, bløde løg, svampe, salat, semitørrede tomater, syltede løg & agurker. Serveres med fritter og aioli.
179 -
Burger confit de canard
Brioche bolle med confiteret and, revet rodbede, salat & syltet agurk. Serveres med fritter & aioli.
-
Burger Veggie
Brioche bolle med pankofriteret selleri-"bøf", artiskokcreme, pesto, salat, semitørrede tomater, syltede løg & agurker. Serveres med fritter & aioli.
179
-
Accompagnements
Fritter med aioli45
Sprød salat30
Børnemenu
-
Børneburger
Øko brioche bolle med hakkebøf fra nordjysk naturkød med ketchup & salat, serveret med pommes fritter
130 -
Suprême kylling
Sprød suprême kylling med pommes fritter & dijon- estragon sauce.
130 -
3 slags is
65 -
2 retter børnemenu
Børneburger eller suprême kylling & 3 slags is
175