Valentinsmenu d. 14. februar


Den 14. februar fejre vi Valentin med en lækkert 3 retters valentinsmenu.

𝗙𝗼𝗿𝗿𝗲𝘁: Jomfruhummer bisque med jomfruhummer haler, fennikel crudité salat, grøn olie & brød
..
𝗛𝗼𝘃𝗲𝗱𝗿𝗲𝘁: Okse medaljon med pommes fondant, gulerodspuré, glaserede rødder, friteret grønkål & portvinssauce
..
𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁: Tiramisu med bær, knas af karamelliserede nødder, hvid & mørk chokolade
..
Send din bestilling til info@juliette.dk eller ring til 86215454
Vi håber det frister og at I får en skøn dag 😍

Seneste bestilling er den 12. Februar kl. 12.00.
Bestil snart, da vi kun har et max antal Valentins menuer.